Pak Chong

Det var en lang svettig resa pa taget fran Ayutthaya till Pak Chong. Nar vi forst kom till tag stationen sa de att biljetten skulle kosta oss 530 baht (1krona ar 5 baht). Vi tyckte att det lat valdigt dyrt och vantade i stallet till nasta tag och fick da biljetten for 25baht. Vilket kap va? Taget var nastan fullt och vi satt pa harda tra bankar. Det tog tre timmar pa taget. Folk gick hela tiden fram och tillbaka med korgar fulla mer olika saker man kan ata och dricka. Vi vagade forst inte kopa nagot trots att vi var hungriga eftersom forsaljarna inte pratade engelska och man kunde inte se vad som fanns i deras korgar. Men en dam som satt mitt emot oss och som hade gjort tappra forsok att prata med oss under resans gang, kopte en pase med korvar som sag valdigt gott ut och efter det vagade jag och Andrew kopa en likadan pase.  Det var valdigt gott.
Nar vi antligen steg av i Pak Chong mottes vi av manga thailandare som ville att vi skulle komma och bo pa deras hotell. Vi tackade nej till alla eftersom vi redan bestamt att vi ville kolla runt sjalva innan, men nar vi lamnat stationen motte vi en engelsk kille som agde ett av hotellen och han verkade snall sa vi bestamde oss for att  aka med honom. Han tog oss till ett underbart hostel med stora fina rum for bara 200baht per rum for en natt Bobbys nagonting heter det. Vi bokade in oss for tva och en halvdagars trekking tur i djungeln och vi ger oss av imorgon bittiklockan sju pa morgonen. Sa nu lar jag inte skriva pa ett par dagar eftersom vi ska campa i Khao Yai nationalpark,vilken ar den storsta national parken i hela Asien och vi hoppaspa att fa se ormar, vilda elefanter, apor och mycket mera.
ByyeeByyeee


Kommentarer
Postat av: Mamma

Ja själv ska jag trekka iväg till Stockholm i helgen och prova en massa nya spännande träningsformer... jag ska gå på pass med så spännande namn som:

studio 54 (disco is not dead!)

Ruffle (något combat aktikt)

Free flow (tydligen en core, yoga, combat blandning)

Zumba fitness (yes!!! latino dancing - jippii)



Utöver detta är det några föreläsningar, en morgonsamling med Di Leva, lite vanlig skivstång och Core... snacka om att jag är genomtränad lagom till måndag morgon :-) - Lovar skriv i Bloggen

2009-11-17 @ 06:03:06

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0